Chat with us, powered by LiveChat

SkoleIntra er en løsning til alle former for undervisning

  • Fri- og privatskoler
  • Daginstitutioner
  • Folkeskoler

SkoleIntra til fri- og privatskoler

SkoleIntra er den perfekte samarbejds- og læringsplatform til friskoler, privatskoler og efterskoler. Den samler al kommunikation, formidling og vidensdeling mellem lærere, forældre, elever og skolens administration ét sted.

Vil du vide mere om, hvilke fordele og funktioner SkoleIntra kan bidrage med til jeres skole? Så læs mere via linket nedenfor.

Læs mere

SkoleIntra - fremmer børns skolegang

SkoleIntra til daginstitutioner

SkoleIntra egner sig perfekt som samarbejds- og læringsplatform til førskoleområdet i alle former for daginstitutioner. Information, dokumenter og kommunikation mm. bliver samlet et sted, uanset om man arbejder som pædagog, i forvaltningen eller er forælder.

Personale og forældre får nem adgang til information om børnene uanset, om de går i dagpleje, vuggestue, børnehave eller skole.

Læs mere

SkoleIntra til dagsinstitutioner

SkoleIntra til folkeskoler

SkoleIntra er den perfekte løsning til offentlige skoler og specialskoler, da den skaber en platform for samarbejde og læring mellem lærere, elever, forældre og administrationen. SkoleIntra er en brugervenlig platform, som hjælper jer med at få samlet jeres kommunikation og undervisning ét sted.

Vil du vide mere om, hvilke funktioner og opgaver SkoleIntra kan hjælpe jeres skole med? Så læs mere via linket nedenfor.

Læs mere

SkoleIntra-træf - kommunikation, samarbejde og læring

SkoleIntra produkter

PersonaleIntra

PersonaleIntra er medarbejdernes lukkede intranet, hvor de finder vigtige oplysninger og værktøjer. I PersonaleIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad.

Læs mere om PersonaleIntra

ElevIntra

ElevIntra giver eleverne deres personlige indgang til skolen. ElevIntra giver dem mulighed for at lave opslag på klassens opslagstavle, registrere lektier eller lave billedgallerier i samarbejde med læreren.

Læs mere om ElevIntra

ForældreIntra

ForældreIntra giver forældrene mulighed for at følge med i elevernes hverdag. Derudover slipper både skole og hjem for alle de løse papirer, idet alle får adgang til et lukket univers, hvor der er plads til dialog.

Læs mere om ForældreIntra

SkolePorten

SkolePorten er en fleksibel og nem hjemmesideløsning til skoler. Den daglige vedligeholdelse af SkolePorten foregår via PersonaleIntra og løsningen kan tilpasses skolens eller kommunens grafiske ønsker.

Læs mere om SkolePorten

Google-integration

Vi tilbyder en integrationsløsning, hvor skolens egen Google Apps-løsning integreres i skolens SkoleIntra-løsning.

Læs mere om Google Apps

InfoKiosk

InfoKiosk er en informationsskærm, der kan fremvise opdaterede informationer fra SkoleIntra uden, at brugeren behøver at logge sig på. InfoKiosken kan f.eks. vise dagens aktiviteter, nyheder og skemaændringer. Infokiosken styres fra PersonaleIntra.

Læs mere om InfoKiosk

SMS-modul

I en tid, hvor folk har mere travlt end nogensinde og hvor det typiske kommunikationsværktøj er mobilen, er vores SMS-modul aktuelt som aldrig før. Den direkte kommunikation med forældre, lærere og elever er vigtig, da skolerne kan spare en masse tid på en række administrative opgaver.

Læs mere om SMS-modulet

Få nyheder, inspiration og tips om SkoleIntra

Gør som 17.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev om SkoleIntra.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

Har du spørgsmål vedr. SkoleIntra, så skriv til os.