Slide

Er I SkoleIntra kunde finder i alt om vores kurser, guider og materialer her.

Guider & Materialer

Lav en aftale om et skræddersyet kursus på jeres uddannelsesinstitution, hvor vi kommer ud til jer. Udfyld vores kontaktformular og fortæl til os, hvad I har brug for at vide mere om i SkoleIntra. Efterfølgende vil I blive kontaktet af en af vores læringskonsulenter for at planlægge og designe et skræddersyet kursus målrettet præcis til jer.

Administratorer

SkoleIntra

kom godt i gang, modul 1 og modul 2 workshop

Kursus forløbet er delt over modul 1 og modul 2 af ca. 3 timers varighed pr. modul. Begge moduler afholdes samme dag.

Modul 1 er for administratorer på skoler som lige har anskaffet SkoleIntra, og for ansatte som lige er blevet administratorer på SkoleIntra. Kurset giver deltagerne mulighed for efterfølgende at planlægge og fungere som superbrugere med ansvar for skolens intranet.

Modul 2 workshop vil som udgangspunkt basere sig på kursisternes ønsker og forudsætninger. Så hvis du har nogle helt specifikke ting i SkoleIntra, som du har brug for hjælp til, kan de på forhånd indsendes til os, og så vil vi videregive det til instruktøren, der så vil tage dem med på workshoppen.

Målet med workshoppen er, at deltagerne får viden og inspiration til at optimere processer og udnytte SkoleIntras mange funktioner, og får løst nogle af de udfordringer de måtte have i hverdagen.

SkolePorten

kom godt i gang, modul 1 og modul 2 workshop

Kursusforløbet er delt over modul 1 og modul 2 af ca. 3 timers varighed pr. modul. Begge moduler afholdes samme dag.

Modul 1 er en gennemgang og præsentation af SkolePorten, og vi gennemgår grundopsætning, layout, og indholdssider. Dette modul skal give deltageren indblik i, hvad SkolePorten kan og hvordan man arbejder med den.

Modul 2 workshop arbejdes der med den praktiske side af, hvad modul 1 gennemgik. Deltagerne skal medbringe deres tekster, billeder og andet indhold og arbejde med det på sitet.

Vi kigger efterfølgende på deltagernes site og hjælper med optimering af layoutet, tilpasning af indholdssider og opbygning af struktur. Målet med workshoppen er, at deltagerne har fået deres SkolePort sat op og har viden til at vedligeholde og optimere denne.

SkoleIntra for administratorer

Workshop for øvede brugere

Workshoppen vil som udgangspunkt basere sig på kursisternes ønsker og forudsætninger. Så hvis du har nogle helt specifikke ting i SkoleIntra, som du har brug for hjælp til, kan de på forhånd indsendes til os, og så vil vi videregive det til instruktøren, der så vil tage dem med på workshoppen.

Målet med workshoppen er at deltagerne får viden og inspiration til at optimere processer og udnytte mange funktioner.

SkolePorten

Workshop for øvede brugere

Denne workshop er til jer, der har en Skoleport/hjemmeside, der ikke helt fungere i forhold til indhold, layout eller struktur. Det kan være at I for lang tid siden satte den op, og har brug for at kaste et kristisk blik på den, eller har helt specifikke udfordringer med dele af siden.

På workshoppen kigger vi på de enkelte deltageres sider og hjælper hinanden med gode råd til sidens indhold, med optimering af layoutet, tilpasning af indholdssider og se på om der er forbedringer af strukturen.

Deltagerne skal medbringe deres tekster, billeder og andet indhold og arbejde med det på sitet. Det er en forudsætning for kurset, at man har kendskab til at arbejde med Skoleporten.

SkoleIntra | Lærere og SFO-personale

ForældreIntra

kom godt i gang

Kurset har fokus på samarbejdsmulighederne i ForældreIntra, fx meddelelser, beskedsystemet, brug af billeder og elektroniske tilmeldingsblanketter samt tilpasning af klassens ForældreIntra.

PersonaleIntra

kom godt i gang

Kurset giver en gennemgang af PersonaleIntras muligheder for koordination, planlægning, samarbejde og vidensdeling, fx kalender- og reservationssystem, fotoalbum, samlemapper, klasselog og Min forside. Der er desuden en gennemgang af koblingen til det nye PersonaleIntra.

SkoleIntra

brugerkursus for SFO-personale

Få kendskab til, hvordan du i SFOregi kan bruge SkoleIntras muligheder for koordination, planlægning, samarbejde og vidensdeling, fx kalender- og reservationssystem, fotoalbum, samlemapper, beskedsystem og Min forside.

Kontakt os