Chat with us, powered by LiveChat
Tjek alle vores ressourcer og bliv klogere på SkoleIntra

Kursusbeskrivelser

Læs vores kursusbeskrivelser og find det kursus i SkoleIntra, som passer til dig.

Kurser i SkoleIntra

Vi tilbyder to forskellige slags kurser i SkoleIntra: Du kan enten tilmelde dig et af vores åbne kurser og komme til vores kursuslokaler sammen med deltagere fra andre uddannelsesinstitutioner, eller I kan lave en aftale om et skræddersyet kursus på jeres uddannelsesinstitution, hvor vi kommer ud til jer.

Kurser hos jer eller os

Kurser på jeres skole eller i kommunen

Hvis mange af skolens eller kommunens lærere skal opdateres på én gang, kommer vi gerne ud til jer og holder et kursus. Vi har undervisere fordelt over hele landet, så skolen eller kommunen betaler samme pris, uanset hvor i Danmark kurset holdes. I modtager kursusmateriale elektronisk på forhånd og kopierer selv materialet til kursisterne.

Kurserne skal foregå i et it-lokale inkl. pc’er med internetadgang.
I sørger for forplejning under kurset. Der kan være op til 20 personer på kurset.

Kurser hos itslearning

Enkeltpersoner kan tilmelde sig de løbende kurser hos itslearning. De fleste kurser er halvdagskurser, der ligger enten formiddag eller eftermiddag.Der vil være forplejning under kurset. Morgenmad på formiddagshold og kaffe/te og kage/frugt om eftermiddagen.

Skræddersyet kursus

Lav en aftale om et skræddersyet kursus på jeres uddannelsesinstitution, hvor vi kommer ud til jer.

Kontakt os via knappen her og skriv til os, hvad du har brug for at vide mere om i SkoleIntra. Du vil blive kontaktet af en af vores læringskonsulenter for at planlægge og designe et skræddersyet kursus målrettet præcis til jer.

Hvis du er usikker på hvad du præcist har brug for, er du også velkommen til at kontakte os alligevel – vi ringer dig op, og så tager vi en snak.

Kontakt os

SkoleIntra – administrative opgaver

SkoleIntra – for administratorer – kom godt i gang, modul 1 og modul 2 workshop

Kursus forløbet er delt over modul 1 og modul 2 af ca. 3 timers varighed pr. modul. Begge moduler afholdes samme dag.

Modul 1 er for administratorer på skoler som lige har anskaffet SkoleIntra, og for ansatte som lige er blevet administratorer på SkoleIntra. Kurset giver deltagerne mulighed for efterfølgende at planlægge og fungere som superbrugere med ansvar for skolens intranet.

Modul 2 workshop vil som udgangspunkt basere sig på kursisternes ønsker og forudsætninger.
Så hvis du har nogle helt specifikke ting i SkoleIntra, som du har brug for hjælp til, kan de på forhånd indsendes til os, og så vil vi videregive det til instruktøren, der så vil tage dem med på workshoppen.

Målet med workshoppen er, at deltagerne får viden og inspiration til at optimere processer og udnytte SkoleIntras mange funktioner, og får løst nogle af de udfordringer de måtte have i hverdagen.

Tidspunkt: kl. 10.00-16.00
Max deltagere pr. kursus: 10

Pris: 2.500 kroner ekskl. moms pr. person

SkolePorten – kom godt i gang, modul 1 og modul 2 workshop

Kursusforløbet er delt over modul 1 og modul 2 af ca. 3 timers varighed pr. modul. Begge moduler afholdes samme dag.

Modul 1 er en gennemgang og præsentation af SkolePorten, og vi gennemgår grundopsætning, layout, og indholdssider. Dette modul skal give deltageren indblik i, hvad SkolePorten kan og hvordan man arbejder med den.

Modul 2 workshop På workshoppen arbejdes der med den praktiske side af, hvad modul 1 gennemgik. 
Deltagerne skal medbringe deres tekster, billeder og andet indhold og arbejde med det på sitet. 
Vi kigger efterfølgende på deltagernes site og hjælper med optimering af layoutet, tilpasning af indholdssider og opbygning af struktur. Målet med workshoppen er, at deltagerne har fået deres SkolePort sat op og har viden til at vedligeholde og optimere denne.

Tidspunkt: kl. 10.00-16.00
Max deltagere pr. kursus: 10

Pris: 2.500 kroner ekskl. moms pr. person

SkoleIntra for administratorer – workshop for øvede brugere

Workshoppen vil som udgangspunkt basere sig på kursisternes ønsker og forudsætninger. Så hvis du har nogle helt specifikke ting i SkoleIntra, som du har brug for hjælp til, kan de på forhånd indsendes til os, og så vil vi videregive det til instruktøren, der så vil tage dem med på workshoppen.

Målet med workshoppen er at deltagerne får viden og inspiration til at optimere processer og udnytte SkoleIntras mange funktioner. 

Tidspunkt: kl. 13.00-16.00
Max deltagere pr. kursus: 10

Pris: 1.500 kroner ekskl. moms pr. person

SkolePorten – workshop for øvede brugere

Denne workshop er til jer, der har en Skoleport/hjemmeside der ikke helt fungere i forhold til indhold, layout eller struktur.

Det kan være at I for lang tid siden satte den op, og har brug for at kaste et kristisk blik på den, eller har helt specifikke udfordringer med dele af siden.

På workshoppen kigger vi på de enkelte deltageres sider og hjælper hinanden med gode råd til sidens indhold, med optimering af layoutet, tilpasning af indholdssider og se på om der er forbedringer af strukturen.

Deltagerne skal medbringe deres tekster, billeder og andet indhold og arbejde med det på sitet.

Det er en forudsætning for kurset, at man har kendskab til at arbejde med Skoleporten.

Tidspunkt: kl. 13.00-16.00
Max deltagere pr. kursus: 10

Pris: 1.500 kroner ekskl. moms pr. person

SkoleIntra – lærere og SFO-personale

ForældreIntra – kom godt i gang

Kurset har fokus på samarbejdsmulighederne i ForældreIntra, fx meddelelser, beskedsystemet, brug af billeder og elektroniske tilmeldingsblanketter samt tilpasning af klassens ForældreIntra.

Tidspunkt: kl. 13.00-16.00
Max deltagere pr. kursus: 10

Pris: 1.500 kroner ekskl. moms pr. person

PersonaleIntra – kom godt i gang

Kurset giver en gennemgang af PersonaleIntras muligheder for koordination, planlægning, samarbejde og vidensdeling, fx kalender- og reservationssystem, fotoalbum, samlemapper, klasselog og Min forside. Der er desuden en gennemgang af koblingen til det nye PersonaleIntra.

Tidspunkt: kl. 13.00-16.00
Max deltagere pr. kursus: 10

Pris: 1.500 kroner ekskl. moms pr. person

SkoleIntra – brugerkursus for SFO-personale

Få kendskab til, hvordan du i SFOregi kan bruge SkoleIntras muligheder for koordination, planlægning, samarbejde og vidensdeling, fx kalender- og reservationssystem, fotoalbum, samlemapper, beskedsystem og Min forside.

Tidspunkt: kl. 13.00-16.00
Max deltagere pr. kursus: 10

Pris: 1.500 kroner ekskl. moms pr. person

Kontakt os