Kategorier: Seneste nyt

2014 blev et rekordår for SkoleIntra


Posted on

Brugen af SkoleIntra går kun én vej: fremad! Over 1,2 millioner brugere loggede ind mere end 307 millioner gange i 2014. Vi har gjort status over året i SkoleIntra.

Fra 2013 til 2014 steg antallet af brugere med 67.000 og det samlede antal besøg steg med 46 mio.

SkoleIntra er en samarbejdsplatform, og derfor er det også lærerne og det øvrige personale, der har langt de fleste indlogninger pr. bruger. En gennemsnitlig lærer logger på SkoleIntra tre gange dagligt på arbejdsdage.
Den gennemsnitlige forælder logger på ForældreIntra 20 gange om måneden, dvs. lidt under en gang om dagen på hverdage. Brugen af ElevIntra er lidt mindre med 12 besøg om måneden.

Forældrene er de flittigste brugere af SkoleIntra fra mobile enheder. Omkring 37% af forældrenes besøg er fra mobile enheder, mens det for personalet kun er 2% og for eleverne knap 9%.

Nyt SkoleIntra på vej

Direktør Per Thorbøll glæder sig over rekorden: ”SkoleIntra bliver brugt på mere end 2.000 skoler, og vi glæder os til at kunne præsentere et nyt SkoleIntra i løbet af 2015. Vi forventer, at brugen af SkoleIntra fortsat vil vokse med de nye initiativer, vi har sat i gang.”

”Lanceringen af det nye SkoleIntra vil ske i etaper, og første skridt bliver lanceringen af vores nye app til ForældreIntra i marts,” siger Per Thorbøll.

Indtil da kører SkoleIntra videre i den kendte form.

Få indlogningstallene fra din skole eller kommune

Brugen af SkoleIntra varierer meget fra skole til skole, fra klasse til klasse og fra lærer til lærer. Nogen skoler og lærere bruger det som en meget effektiv kommunikationskanal i forhold til personale, elever og forældre. Andre steder er der udviklingspotentiale. Det kan være en god idé at analysere indlogningstallene og se, hvor og hvordan på skolen eller i kommunen, SkoleIntra bliver brugt.

Er du administrator er her en Tips & Tricks-artikel om, hvordan du finder logningstallene for din skoles brug af SkoleIntra.