Kategorier: Seneste nyt, Tips & Tricks

Brug opslagene i ForældreIntra mere aktivt


Posted on

I SkoleIntra er der mulighed for at indlejre kode fra forskellige webtjenester direkte i opslag. På den måde kan man fx vise videoklip fra Skoletube direkte i SkoleIntra. Det kan være en god mulighed, hvis man vil arbejde med noget til et forældremøde og gerne vil hurtigt igang.

En af de seneste tjenester som er tilføjet til listen af godkendte tjenester, man kan indlejre indhold fra #DeVoksnesAnsvar udviklet af Børns Vilkår og TrygFonden. Det er et dialogredskab for lærere og forældre med børn i 4.-8. klasse med fokus på at skabe god trivsel i klassen.

Det betyder, at du kan lave et opslag, hvor #DeVoksnesAnsvar er en del af opslaget, og forældrene kan derfor arbejde direkte med det, når de logger ind på ForældreIntra. Fx i forbindelse med forældremøder, hvor lærerene inden forældremødet laver opslaget, og forældrene på forældremødet arbejder med værktøjet.

Sådan bruger du indlejringsmuligheden i SkoleIntra

Gå ind i PersonaleIntra og tilføj et opslag.

Klik på ikonet: </> for at vælge indlejring:

Vælg tjenesten fra dropdown-menuen over godkendte tjenester:

Der er forskelligt fra tjeneste til tjeneste, hvor du kan finde den kode, som du skal bruge til at indlejre tjenesten. Oftest vil der på sider, hvor der kan indlejres fra, være en mulighed for at dele tjenesten/siden.

Herefter vil der blive lavet et opslag på ForældreIntra, hvor værktøjet er indlejret. Det vil sådan ud:

Her kan du se hvilke tjenester, der er godkendt til indlejring direkte i SkoleIntra (pdf).