Kategorier: Seneste nyt

Endnu et skridt mod én indgang til ForældreIntra


Posted on

Vi har udrullet en opdatering af nyt SkoleIntra, der indeholder en række nye funktioner. Den mest omfattende er, at brugere af ForældreIntra får adgang til skolebestyrelsesdelen. 

Det betyder, at brugerne ikke længere behøver at skifte mellem nyt SkoleIntra og Classic SkoleIntra, når de skal bruge værktøjerne til skolebestyrelsesarbejdet.

Adgang til skolebestyrelsesdelen og flere andre funktioner er endnu et skridt mod, at forældrene kun skal have én brugergrænseflade til ForældreIntra.

Udfasning på vej

“Vi er i gang med at opbygge det nye ForældreIntra og klargøre til udfasning af Classic ForældreIntra, og vi forventer, at det vil ske efter sommerferien,” fortæller Caroline Christiansen, der er product manager for det nye SkoleIntra.

“I de kommende måneder vil vi forberede skolerne på, hvad udfasningen af dele af Classic ForældreIntra vil betyde for den daglige brug af SkoleIntra,” fortsætter hun.

Andre nye funktioner

Opdateringen (samt en mindre opdatering for to uger siden) betyder at der udover skolebestyrelsesdelen er kommet følgende nye funktioner i nyt SkoleIntra:

  • Forældre kan oprette opslag (hvis de har tilladelse til det)
  • Forældre kan oprette, slette og redigere fotoalbum (hvis de har tilladelse til det)
  • Mulighed for print af ugeplan
  • Beskeder kan gemmes som kladde
  • Forbedringer til import af brugerdata mellem SkoleIntra og itslearning
  • Forbedring af sikkerhed ved forespørgsel om nyt kodeord i SkoleIntra