Kategorier: Seneste nyt

Få en skræddersyet daginstitutionsløsning


Posted on

Flere kommuner er godt i gang med vores daginstitutionsløsning. Løsningen indeholder mange muligheder for kommunikation, information og samarbejde – den kan bruges af forældre også, samt kan tilpasses til netop jeres behov. Læs mere nedenfor og kontakt os endelig, hvis I har lyst til at høre nærmere. 

Benyt jer blandt andet af disse muligheder:

  • Send beskeder til forældre og internt
  • Publicer billeder til forældre (også via mobile enheder)
  • Opret opslag til forældre og internt
  • Opret tilmeldinger til forældre eller internt brug
  • Opret ugeplaner til forældre
  • Opret kalenderaktiviteter til forældre og internt
  • Importer børn direkte fra KMD
  • Mulighed for samarbejde mellem stuer og/ eller institutioner
  • Send sms til forældre og medarbejdere
  • Integration til kom og gå-moduler

Fokus på kommunikation og information

I den skræddersyede løsning er der blandt andet fokus på kommunikationen med forældrene. Det er nemt publicere information til ForældreIntra via opslagstavlen eller offentliggøre billeder via fotoalbummet. Om man kun offentliggør info til sin egen stue/ institution eller til andre stuer/ institutioner, bestemmer man helt selv – begge muligheder er tilgængelige. Herunder ses hvordan man kan oprette et opslag med billeder.

Sådan ser opslaget ud på ForældreIntra

Også for forældre

Med daginstitutionsløsningen følger ForældreIntra også med. Det betyder, at forældre får adgang til ForældreIntra (som nogle måske kender fra folkeskolen) både via web og app.

Har forældre i forvejen børn i en skole, som benytter SkoleIntra, så kan de i app’en tilføje endnu et barn, og får dermed på en meget nem måde adgang til information fra både skole og daginstitution.

Tilpas SkoleIntra til jeres hverdag

Hvis man kender SkoleIntra vil man være bekendt med alle funktioner, som er tilgængelige i SkoleIntra. I den skræddersyede løsning til daginstitutioner vil mange af disse funktioner være skjult. Man kan aktivere dem, hvis man ønsker det, men for at få så god en start som muligt, er det vores erfaring, at det er en fordel, hvis man kun aktiverer de mest relevante funktioner til at begynde med. Flere menupunkter er også omdøbt, så de passer til en daginstitutions hverdag. En eventuel yderligere tilpasning vil kunne ske efter en dialog med jer.

Opbygning 

En kommunal dagtilbudsløsning vil ofte bestå af flere sites. Der kan for eksempel være et site til hvert distrikt eller måske en opdeling af dagplejere og børnehaver. Vi skal nok hjælpe jer i forhold til fordele og ulemper, så I får den bedst mulige løsning.

Ekstra moduler 

Fællenet: Ved tilkøb af et fællesnet kan man nemt oprette et opslag på alle ønskede sites. På den måde kan man fra central hånd nemt sende information til alle forældre eller medarbejdere i kommunen.

Skoleporten: Skoleporten er et hjemmesidemodul. Har man Skoleporten kan man nemt oprette en hjemmeside til ens sites. En af fordelene ved Skoleporten i forhold til andre hjemmesidemoduler er, at indhold fra ens site kan publiceres på Skoleporten – for eksempel nyheder eller opslag. 

Kom godt fra start

Det er vigtigt for os, at både ledelse og pædagoger kommer godt fra start med vores løsning. Derfor vil vi i samarbejde med jer udarbejde en implementeringsplan, som er med til at sikre dette, samt følge denne til dørs. Efter implementeringsfasen vil der være fuld adgang til vores support.

Pris 

Prisen kan variere i forhold til den løsning, I ønsker. Ring eller skriv til os for en nærmere dialog.

Vil du vide mere? 

Hvis I kunne tænke jer at nærmere om vores løsning, så tøv ikke med at skrive til os på [email protected].