Kategorier: Seneste nyt

Få forældrene godt fra start med ForældreIntra


Posted on

Vi har lavet en ny, opdateret udgave af den populære guide til forældre om at bruge ForældreIntra. I kan bruge den til at give de nye skolebørns forældre en god start med ForældreIntra. Det kan lette kommunikationen mellem skole og hjem fremover.

Du kan bestille guiden allerede nu, og så sørger vi for, at den bliver sendt, så snart den er klar fra trykkeriet mandag den 18. april.

Guiden indeholder nogle enkle anvisninger om den praktiske brug af ForældreIntra og den tilhørende app. Som noget nyt i forhold til de tidligere guider har vi tilføjet seks gode råd om kommunikationen mellem forældre og skole i ForældreIntra.

På guidens bagside er der plads til at indsætte et label med de informationer fra SkoleIntra, som forældrene skal bruge, når de skal logge ind første gang. Disse informationer kan udskrives direkte fra SkoleIntra.

Guider på andre sprog

Vi har også en opdateret version af den engelske guide på trapperne. Der er guider på vej til flere andre sprog, bl.a. grønlandsk, tysk og arabisk. Vi forventer dem færdige indenfor en måned.

Bestil guider nu!

Se guiden i pdf-format (der ligger også en printvenlig version) og bestil guiderne her.