Kategorier: Seneste nyt

Giv dit input til fremtidens SkoleIntra på SkoleIntra-træffet


Posted on

SkoleIntra er i en udviklingsproces, hvor brugerne er i centrum. På SkoleIntra-træffet møder itslearning brugerne og samler på input. Som deltager kan du være med i en workshop eller give dit besyv med kort og kontant! 

I samarbejde med det digitale mediebureau In2media gennemfører vi en række workshops, hvor du i samarbejde med In2Medias eksperter vil kunne give input til fremtidens SkoleIntra.

Udover en kort skitsering af de nuværende fremtidsscenarier og visioner, vil du med dine input kunne være med til at udfordre det, der allerede ligger i støbeskeen.

Der vil være to workshops på hvert træf, og der er plads til ca. 15 personer på hver workshop. (Tilmeldingen er nu lukket, og linket derfor fjernet).

Giv dit besyv med på 30 sekunder!

Hvis du ikke har tid til at deltage i en workshop, har vi skabt en sjov og spændende mulighed for, at du kan komme med konkrete input.

Vi sætter et videokamera op i et af træffets lokaler, hvor interesserede kan få 30 sekunders taletid og give et kort og kontant bud på, hvordan fremtidens SkoleIntra skal se ud. Der vil være én videosession a 40 minutter på hvert træf.

Buddene vil blive videooptaget og samlet efter SkoleIntra-træffet.

Vi glæder os til at se dig!


Om In2Media

In2media er et digitalt bureau, der med afsæt i brugerforståelse hjælper virksomheder med at skabe relevante og værdiskabende løsninger på de digitale platforme.

Se mere om In2Media