Kategorier: Seneste nyt

Glædelig jul fra itslearning 2016


Posted on

2016 er snart omme, og vi vil fra itslearning ønske alle vores brugere og kunder en glædelig jul og et godt nytår.

SkoleIntra og især ForældreIntra har (også) i 2016 været i mediernes søgelys med jævne mellemrum. Det er kun naturligt med det enorme antal af brugere, systemet har. Der er ris og ros til systemet, og vi fortsætter med at udvikle både ForældreIntra og PersonaleIntra for at sikre, at systemet lever op til brugernes mange forskellige behov.

I år har vi udskiftet ForældreIntra og moderniseringen af PersonaleIntra er godt i gang. Vi har som mål, at hovedparten af personalets daglige opgaver kan løses i vores moderne og forenklede brugerflade i PersonaleIntra fra skolestart 2017/18. Samtidigt vil vi lave integrationen mellem SkoleIntra og læringsplatformen itslearning endnu bedre. Dette vil I høre mere om i det nye år.

SkoleIntra-træf 2017

Vi afholdt igen i år et vellykket SkoleIntra-træf med deltagelse af mange engagerede skolefolk. Tak for den store opbakning til arrangementet. Det betyder meget for os at møde brugerne og kunne dele erfaringer med jer.

Næste års SkoleIntra-træf bliver afholdt 6.-7. november 2017. Vi holder fremover ét samlet SkoleIntra-træf med et program for både undervisere og administratorer. Tilmeldingen til SkoleIntra-træf 2017 åbner 10. januar 2017.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i 2017.

God juleferie til alle!

Venlig hilsen

Per Thorbøll

Direktør, itslearning Danmark