Kategorier: Seneste nyt

Nyhed: Klasseloggen har fået en seriøs make-over


Posted on

Klasseloggen i PersonaleIntra har fået et mere simpelt og overskueligt look. Designet er blevet moderniseret, og navigationen er blevet markant forbedret og mere brugervenlig.

Når du vælger klasseloggen i menuen, vil du blive mødt af dette skærmbillede, hvor du vil skulle logge ind med dit UNI-login eller din SkoleIntra-adgangskode for at få adgang til klasseloggen.

Ved at klikke på ”Dine rettigheder” har du mulighed for at se hvilke klasser/hold, du har skrive- og læse-rettighed til.

 

Når du er logget ind, får du vist en oversigt over de klasser og hold, som du har skrive- eller læseadgang til.

Derudover vises de nyeste noter øverst på tværs af klasser og hold, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad der er sket siden sidst, du var logget ind.

 

Hvis du klikker dig videre ind på en klasse, vil du få vist noterne specifikt for hele denne klasse samt noterne for hver enkelt elev.

Ved siden af hver elevs navn får du vist starten af den nyeste note, som er oprettet for denne elev. Du kan desuden se, hvem der har oprettet den sidste note og hvornår.

 

Hvis du klikker dig videre ind på en specifik elev, kan du se alle noterne for denne elev samt hvem, der har oprettet eleven og hvornår.

Du kan altid slette eller redigere en note ved at klikke på de tre prikker til højre.

Ved at klikke på det store blå plus-tegn oprettes en ny note. Her skal du angive, hvem noten vedrører, skrive selve klasselognoten, vælge en kategori til noten, vælge om noten skal vises i ForældreIntras kontaktbog eller om du ønsker at gøre opmærksom på noten ved at sende den i en besked til en specifik person. Noter vist i ForældreIntras kontaktbog vil blive markeret med ”Vist i kontaktbog”.

Når du har udfyldt ovenstående informationer, så klik blot på ”gem” og noten vil nu være gemt og tilgængelig for de relevante personer.

Det var en kort gennemgang af den nye klasselog. Rigtig god fornøjelse.