Kategorier: Seneste nyt

Leverandør til Aula fundet – SkoleIntra lukker dog IKKE!


Posted on

Efter en omfattende udbudsproces er afgørelsens time endelig kommet og KOMBIT har valgt deres leverandør til den kommende kommunikationsløsning, Aula.

Nu går mange måske og frygter, at dette vil være lig med SkoleIntras ophørt, men I kan ånde lettet op – SkoleIntra er og vil stadig være en del af fremtidens kommunikationsløsning til skoler og institutioner.

itslearning er en privat virksomhed og vores mission er at udvikle og optimere den førende samarbejdsplatform, SkoleIntra, til både skoler og institutioner efter disses aktuelle behov. Alle landets skoler og institutioner kan derfor, selv efter Aulas lancering, der i øjeblikket er planlagt til august 2019, vælge at bruge den velkendte platform SkoleIntra.

Fokus på brugernes behov
Vores udviklingsafdeling har stort fokus på at levere en god og stabil samarbejdsplatform til skoler og institutioner, hvor fremtidens krav også integreres i SkoleIntra. Vores mange års erfaring gør os til rutinerede spillere på banen, hvor vores arbejde tager udgangspunkt i brugernes behov, som vi arbejder med at indfri via vores tætte kontakt med skoler, institutioner m.v.

”SkoleIntra er først og fremmest et effektivt og pålideligt dagligt værktøj med hundredtusinder af brugere hver dag. Vi arbejder løbende på at videreudvikle SkoleIntra og sikre, at det kan forblive skolernes og lærernes foretrukne platform for kommunikation og planlægning mange år endnu,” udtaler Per Thorbøll, direktør for SkoleIntra.

Vi har et stort fokus på at forbedre brugervenligheden og optimere SkoleIntra til mobile enheder, så brugerne kan tjekke information og udføre opgaverne via deres smartphones eller tablets. Vores force er, at personalet kan planlægge deres egne aktiviteter og publicere disse for de relevante målgrupper; kollegaer, elever, forældre. Vi har fortsat fokus på at modernisere SkoleIntra, så dets brugere kan udføre alle deres almindelige opgaver og samtidig have et bedre overblik på en forbedret brugerflade.

Se også KOMBITs berigtigelse i forhold til deres tidligere udmeldninger vedr. SkoleIntras fremtid: http://www.kombit.dk/nyheder/berigtigelse-aula-og-forholdet-til-skoleintra