Kategorier: Seneste nyt

Nu kommer ugeplanen ind i forældrenes app


Posted on

Appen til ForældreIntra er opdateret til en ny version. Mange forældre har efterspurgt en nem adgang til ugeplanen, og den er nu integreret i appen.

Ugeplanen giver forældre et hurtigt overblik over deres børns uge. Når der er en ny ugeplan, får app-brugerne en notifikation om ny ugeplan. I appen ses det ved en rød markering på ugeplansfanebladet.

Ugeplanen i appen ser ud som på websitet, og man kan bladre mellem ugeplanerne. I appen er ugeplanerne tilgængelige for to uger hhv. tilbage og frem (hvis de findes). Ældre ugeplaner kan ses på websitet.

Nogle skoler har valgt at slå ugeplaner fra i SkoleIntra Classic. Hvis skolen har valgt dette, vil der hverken være menupunkt eller ugeplan i appen. Hvis brugeren har børn på flere skoler, og én af skolerne har slået ugeplanen fra, findes ugeplanen i menuen.

Sådan vises ugeplanen optimalt

Ugeplaner lavet i dokumentskabelonen vises ikke altid korrekt i appen (og på mobiltelefoner). Vi anbefaler derfor lærerne at bruge formularskabelonen, når de laver ugeplaner – hvilket de fleste allerede gør.

Vil du lære mere om at lave ugeplaner i SkoleIntra, har vi lavet dette tip til dig.

Brug appen fra itslearning

Vær opmærksom på, at der findes en række apps til ForældreIntra, som ikke er udviklet af itslearning. Vi anbefaler, at forældrene ikke bruger disse, da vi ikke kan stå inde for dem sikkerhedsmæssigt. Mind gerne forældrene om, at de skal benytte appen, som kommer fra itslearning.

Når man henter appen i App Store eller Google Play, kan man kende den på det grønne SI-logo. I beskrivelsen kan man også læse, at det er itslearning, der står bag.

Se efter dette logo: