Kategorier: Seneste nyt

Ny forside i PersonaleIntra


Posted on

I dag er første udgave af den nye forside i Nyt PersonaleIntra blevet udrullet til alle brugere. Den er et vigtigt skridt på vejen mod at kunne tilbyde et PersonaleIntra, der er mere brugervenligt, og som gør vores brugere i stand til at løse deres daglige opgaver hurtigere, med færre klik – og også på mobile enheder.

Forsiden er første release i rækken af flere hen over sommeren, og der er altså både nye features og forbedringer i sigte. Efter sommeren kan vi være på plads med en forside, der lever op til sit løfte: At give lærerne et hurtigt overblik over deres arbejdsdag og samle de allervigtigste værktøjer til arbejdsdagens opgaver ét sted.

På længere sigt skal det samlede Nyt SkoleIntra være dét sted, hvor man som lærer eller pædagog løser de mest almindelige daglige opgaver. I de tilfælde, hvor man skal løse mere administrattive tunge eller knap så almindelige opgaver, vil Classic SkoleIntra med den komplette værktøjspakke kun være et klik væk oppe i ens personlige menu.

Under udviklingen af den nye forside har vores designere besøgt skoler, talt med lærere, sendt spørgeskemaundersøgelse ud og lavet brugertest af både den gamle og den nye forside. I er vores eksperter, og det er det tætte samarbejde med jer, der lagde grundstenen for SkoleIntra-platformen tilbage i 2001. Det er fortsat samarbejdet med jer, der er vores drivkraft, og det som skal hjælpe os med at skabe et Nyt SkoleIntra, der lever op til de forventninger, man har til en moderne samarbejdsplatform anno 2017.