Kategorier: Seneste nyt

Nye muligheder på supportportalen


Posted on

Supportportalen giver dig nu mulighed for at få tilsendt en mail, når der er nyheder vedr. driftsmeddelelser, kendte problemer og FAQ’er. Du kan desuden bruge uni-login, når du skal ind på supportportalen.

Vi giver dig nu mulighed for automatisk at få tilsendt en mail, når vi opretter eller opdaterer en driftsmeddelelse, et kendt problem eller en FAQ. For at få gavn af denne mulighed, skal du vælge at følge en eller flere af de tre sektioner, som vi pt. har på supportportalen (driftsmeddelelser, kendte problemer, FAQ).

For at følge en sektion skal du gøre følgende:

1. Log ind på supportportalen med dit uni-login
2. Klik på den sektion, du ønsker at følge (driftsmeddelelser, kendte problemer eller FAQ)
3. Klik på Følg
4. Vælg Nye artikler og kommentarer

Det at følge en sektion betyder, at du automatisk vil få tilsendt en mail, når vi opretter en ny artikel i sektionen. Derudover vil du også få tilsendt en mail, når vi laver en ny kommentar på en artikel – fx når et problem er løst.

Ønsker du at følge alle tre sektioner, hvilket vi anbefaler, gentages trin 2 til 4 for de to andre sektioner.

Brug dit uni-login

Det er nu muligt at benytte uni-login for at logge ind på Supportportalen. Selve indlogningen foretages ved at klikke øverst i højre hjørne på Supportportalen, hvorefter du skal logge ind med dit uni-login. Er du allerede logget ind med uni-login på f.eks. SkoleIntra, skal du ikke genindtaste uni-login-oplysninger for at logge ind – du bliver automatisk logget ind, når du klikker på login-knappen.

Første gang du logger ind, skal du oplyse, hvilken mail vi skal skrive til, når du kontakter supporten. Har du allerede haft mailkorrespondance med supporten anbefaler vi, at du bruger den samme mailadresse.

Når du er logget ind med uni-login på supportportalen, vil du have mulighed for at se status på de sager, du har hos supporten.