Kategorier: Seneste nyt

Opdatering af nyt SkoleIntra forbedrer brugeroplevelsen


Posted on

Sidst i uge 50 (sidste uge) gennemførtes en mindre opdatering af nyt SkoleIntra. Den indeholder en række forbedringer til de funktioner, som allerede findes i nyt SkoleIntra. Få et overblik her.

Når ny SkoleIntra opdateres vil det ske med mindre, men hyppige opdateringer. Derfor bliver opdateringerne mindre synlige end opdateringer typisk var i Classic SkoleIntra. Den nyeste opdatering giver forbedringer i beskedsystemet og fotoalbumfunktionen.

Beskedsystem

 • Vedhæft filer til beskeder
  Dette har været et ønske, som vi nu heldigvis kan imødekomme. Du kan tilføje en eller flere filer, når du sender en besked.
 • Billede på indbakke
  Der vil nu være vist et billede af afsender af beskeder i indbakken. Hvis der ikke findes noget billede af brugeren i SkoleIntra, vil brugerens initialer blive vist i stedet for billede.
 • Forbedring af brugerinterface på ”Læs beskeder”
  Dette er en ren optimering af design og indebærer ingen funktionsændringer.

Fotoalbum

 • Upload billeder til Fotoalbum fra nyt SkoleIntra
  Som lærer kunne man på NSI uploade billeder til Billedarkivet ”Andre billeder”, men man kunne ikke uploade direkte til Fotoalbum. Det gav lærerne nogle udfordringer, når de skulle dele billeder med fx forældre. Nu kan lærere også uploade billeder til Fotoalbum. Det er dog ikke muligt at lave en ny mappe til Fotoalbum på nyt SkoleIntra. Det kommer senere.
 • Link til Fotoalbum fra opslag
  Man kan nu se link til Fotoalbum i opslag.

Opdatering af appen til ForældreIntra

Der er også en opdatering af appen til ForældreIntra på vej med udgivelse før jul. Denne indeholder bl.a. ‘Ugeplaner’. Brugerne af appen vil modtage notifikationer, når der udgives nye ugeplaner for deres barn/børn.