Kategorier: Seneste nyt

Sådan gør du, hvis import af data giver problemer


Posted on

Nåede du som brugeradministrator ikke at godkende itslearning som dataaftager inden 1. oktober, kan der opstå problemer, når skolen skal importere data fra central server.

Styrelsen for it og læring (tidligere UNI•C) har fra 1. oktober indført nye, generelle regler for overførsel af data. Det betyder, at skoler, der ikke har godkendt itslearning som dataaftager kan få problemer med at importere data fra den centrale server efter 1. oktober.

I har brug for godkendelsen, hvis skolen importerer data fra central server. For at godkende itslearning som dataaftager skulle brugeradministrator senest 30. september logge ind på brugeradministrationen under punktet Dataaftaler og godkende, at skolens data overføres til itslearning.

Hvis du oplever problemer med dataimport efter 1. oktober, skal du tjekke, om I har godkendt itslearning som dataaftager her: https://brugeradministration.emu.dk/?/bin/aftale.

Kontakt itslearning support

Har du problemer med at importere data eller godkende itslearning som dataaftager, kan du kontakte itslearning support på mail [email protected].