Kategorier: Seneste nyt

Se hvem SkoleIntra-træffet bringer dig tættere på


Posted on

Årets overskrift på SkoleIntra-træffet er ’Tættere på’. Nu er vi klar med navnene på de keynote-oplægsholdere, der skal bringe os tættere på ledelse, tættere på undervisning og tættere på børnene.

Undervisertræffet

Noemi Katznelson

På Undervisertræffet er professor Noemi Katznelson den første på programmet. Hun forsker bl.a. i unges forhold til uddannelse, arbejde og vejledning og er centerleder ved Center for Ungdomsforskning. Noemi Katznelsons oplæg hedder ’Hvordan kan man arbejde med at skabe unges motivation for skolen?’.

Helen Eriksen

Undervisertræffets anden dag indrammes af to keynoteoplæg. Om morgenen sparker Helen Eriksen konferencen igang med et sprudlende oplæg om bl.a. arbejdsglæde. Hun er erhvervspsykolog, foredragsholder og forfatter til bogen ’Giv mens du vokser.’

Pelle Guldborg Madsen

Afslutningen står adfærdsforsker Pelle Guldborg Madsen for. Hans oplæg handler om nudging og han vil med et mix af eksperimenter, forskning, løsninger og humor give et bud på om man kan nugde i skolen – og måske i SkoleIntra.

Organisationstræffet

Lise Egholm

Første dag på Organisationstræffet har Lise Egholm på programmet. Hun holder oplæg om ’Kys, krav og kommunikation’. Udover sine erfaringer fra et begivenhedsrigt liv som skoleleder på Rådmandsgades skole i København, vil hun fortælle om projektet Teach First, der arbejder for at sikre ALLE børn en god uddannelse.

Kresten Schultz Jørgensen

Organisationstræffets anden dag åbnes af Kresten Schultz Jørgensen, som kaster ly på kommunikationen i skolen. Et fremherskende element i hans foredrag er kommunikationens muligheder i en foranderlig verden. Han vil med erfaringer og cases give gode råd i skolens kontekst.

Nils Villemoes

Dagen afsluttes af forfatter og foredragsholder Nils Villemoes, der efter eget udsagn er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og ledelse. Hans foredrag handler bl.a. om ’Bøvl’ – men på en meget humoristisk måde. Det handler om udfordringerne i hverdagen, særligt for deltagerne ved årest SkoleIntra-træf.

 

Læs mere og book din billet til årets SkoleIntra-træf her!