Kategorier: Seneste nyt

SkoleIntra fortsætter for fuld kraft – også efter 2018


Posted on

KL har indledt en udbudsproces, der skal munde ud i en ny samlet national samarbejdsplatform i 2018. Det betyder IKKE, at SkoleIntra lukker!

Ved årets SkoleIntra-træf fik godt 900 skolefolk ny viden om bl.a. udviklingen af det nye SkoleIntra​

Adm. direktør Per Thorbøll, itslearning, slår fast, at SkoleIntra fortsætter driften for fuld kraft også efter 2018, uanset det kommende udbud.

Ny SkoleIntra fortsætter

”SkoleIntra bygger på en meget stærk platform og et væld af faciliteter, der er skræddersyet til skolens særlige behov. Det er helt sikkert, at Ny SkoleIntra vil fortsætte mange år ud i fremtiden. Vi betjener en lang række skoler uden for folkeskolen i dag, og det forventer vi at blive ved med,” siger Per Thorbøll.

“Vi er midt i en omfattende fornyelse af SkoleIntra og ser masser af muligheder for at videreudvikle platformen i fremtiden i dialog med vores mange brugere i skoleverdenen. Vi lægger vægt på at levere en driftssikker, skolespecifik løsning, og det er ledetråden også fremover.”

SkoleIntra lukker IKKE

Han er ærgerlig over, at nogle kommuner fejlagtigt har fået indtryk af, at SkoleIntra er på vej mod at blive udfaset.

”Vi er her på den lange bane, og lige nu sætter vi alle sejl til for at udbygge SkoleIntra”, understreger Per Thorbøl.

Itslearning har netop indgået en ”forsyningssikkerhedsaftale” med KOMBIT/KL, der omfatter perioden frem til starten af skoleåret 2018.

” Det giver arbejdsro til fortsat at levere opdaterede løsninger, pålidelig drift og support på løsningen. Vi glæder os til at bruge flere ressourcer på at sikre, at SkoleIntra forbliver skolernes foretrukne platform for kommunikation og planlægning langt ud i fremtiden, ” siger Per Thorbøll.

Vil integrere med Brugerportalen

“Når KL’s brugerportalsinitiativ får defineret snitflader til eksterne programmer, vil SkoleIntra blive udviklet til at understøtte disse,” siger Per Thorbøll.

”Vi synes, det er vigtigt for skolerne og kommunerne at have valgmuligheder. Når Brugerportalen er færdigudviklet, vil SkoleIntra derfor blive tilbudt som en løsning, skolerne kan vælge at bruge alene eller som supplement til Brugerportalen.”