Kategorier: Seneste nyt

SkoleIntra fortsætter for fuld kraft


Posted on

Mange af vores kunder og brugere er i tvivl om, hvad der sker med SkoleIntra, når udviklingen af AULA går i gang… SkoleIntra bliver ved med at eksistere og der er i høj grad planer for fremtiden. Vi har talt med Per Thorbøll, direktør for SkoleIntra, og Caroline Christiansen, der er produktchef for SkoleIntra. De fortæller om, hvad der sker med SkoleIntra.  

Planlægning og kommunikation med SkoleIntra 

”Vi ser en god fremtid for SkoleIntra, som vi bliver ved med at udvikle og forbedre med udgangspunkt i skolernes aktuelle behov,” udtaler Per Thorbøll, direktør for SkoleIntra.

Ja, du læste rigtigt! itslearning fortsætter arbejdet med SkoleIntra og der er masser af udvikling i gang af hele systemet. Hele vores udviklingsafdeling arbejder på at levere en god og stabil samarbejdsplatform til skolerne, og på at tilpasse SkoleIntra til fremtidens krav. Arbejdet tager udgangspunkt i feedback fra brugere, vores mange års erfaring, og den løbende kontakt til skoler og kunder. 

 ”SkoleIntra er først og fremmest effektiv og pålidelig dagligt værktøj  med hundredtusinder af brugere hver dag. Vi arbejder løbende på at videreudvikle SkoleIntra og sikre, at det kan forblive skolernes og lærernes  foretrukne platform for kommunikation og planlægning mange år endnu,” udtaler Per Thorbøll.

Forbedring af funktioner og brugervenlighed 

Produktchef for SkoleIntra, Caroline Christiansen, fortæller om de aktuelle udviklingsplaner, at der i moderniseringen af PersonaleIntra og ElevIntra er fokus på de daglige værktøjer – dvs. de funktioner som den almindelige lærer har i brug i sine daglige opgaver. Disse værktøjer er i gang med at blive forbedret for lærerne og udbygges i 2017, så lærerne kan udføre alle almindelige opgaver og have et bedre overblik  en forbedret grænseflade.

”I arbejdet har vi et stærkt fokus på at forbedre brugervenligheden og at optimere SkoleIntra til mobilskærme, så brugerne kan tjekke op på information og udføre opgaverne på mobiltelefonen,” fortæller Caroline Christiansen.

Vær med til at betateste 

”Lige nu er vi i gang med at betateste en ny forside til PersonaleIntra. Forsiden samler den information, som en lærer har brug for at tjekke op på dagligt, således vil man kunne blive opdateret om det vigtigste blot ved at kaste et blik på forsiden både på en mobilskærm eller en større skærm”. 

Vil du være med til at teste den nye forside, inden den går i luften? Skriv til [email protected] – så sender vi et aktiveringslink og du er i gang og kan give os feedback. 

Skolerne kan regne med SkoleIntra 

Per Thorbøll lover slutteligt, at skolerne kan regne med SkoleIntra:

”Det er vigtigt for os at fortælle skolerne, at de kan regne med at SkoleIntra stadig vil være der for dem. I dag, i morgen og mange år frem”. 

Se også KOMBITs berigtigelse i forhold til deres tidligere udmeldninger vedr. SkoleIntras fremtid: http://www.kombit.dk/nyheder/berigtigelse-aula-og-forholdet-til-skoleintra