Kategorier: Seneste nyt

SkoleIntra, nu også med en række pædagogiske funktioner


Posted on

Fra næste skoleår vil alle brugere af SkoleIntra få adgang til en række nye funktioner, som vil gøre lærernes hverdag enklere, elevernes sjovere og give forældre en bedre mulighed for at følge deres børns progression. 

Vi ønsker at give lærere, pædagoger, elever og forældre en ny moderne platform med fokus på læring, kommunikation og bedømmelse.  At have en fuldt integreret løsning, hvor du har adgang til alle de funktioner du bruger i dag i SkoleIntra, suppleret med en række pædagogiske værktøjer: integration til Google eller Microsoft, adgang til indhold fra danske forlag, gratis indhold, mulighed for at dele undervisningsforløb kollegaer imellem samt mulighed for at inspirere hinanden på den enkelte skole eller på tværs af kommuner – ja, alt dette er nu en realitet med den nye integration.

Integrationen er et svar på skoler og underviseres ønske om en mere sammenhængende it-platform, der kombinerer samarbejde, vidensdeling og pædagogiske værktøjer med tilgængelige indholdsressourcer. Vi vil gerne sikre en smidig og tæt integration til de forlag, der leverer digitalt indhold til grundskolerne. Dette betyder, at arbejdet med at planlægge, gennemføre og vurdere læringsforløb bliver meget enklere for både lærer og elever.

Vi glæder os afsindigt meget til denne integration og hvis du er interesseret i at høre nærmere eller få en demo-fremvisning kan du skrive til: [email protected].