Kategorier: Seneste nyt, Tips & Tricks

Synkronisér din SkoleIntra-kalender med din kalender på mobilen


Posted on

Mange af os bruger Outlook eller kalenderen på mobiltelefonen eller på tabletten til at holde styr på de private gøremål. Men hvad så med alle de aktiviteter, du skal deltage i på skolen?

Dem kan du se i SkoleIntra, men ikke i din egen kalender – medmindre du synkroniserer kalenderen fra SkoleIntra over i din private kalender.

Via PersonaleIntra > Admin > Mine indstillinger > Internetkalender finder du en side med links, som skal bruges til indsættelse i en internetkalender.

Princippet er, at du fra denne side kopierer et link, som du indsætter i din egen kalender. Det varierer fra kalender til kalender, hvor og hvordan man indsætter dette link. Du skal som regel kigge efter ’internetkalender’ eller ’iCal formatet’.

Outlook, Google Calendar – og mange flere

Du kan synkronisere til MS Outlook, Google Calendar – og mange andre kalendere. Det eneste krav, der stilles, er, at din kalender skal kunne indlæse kalenderdata i iCal-fomatet.

Du kan vælge at overføre:

1. Alle skole- og SFO-aktiviteter
2. Alle personlige aktiviteter
3. Dit eget skema

Når du har indsat linket, vil din kalender hente data fra SkoleIntras aktivitetskalender eller skema. Med jævne mellemrum – afhængigt af din kalenderapplikation – vil din kalender blive opdateret med de ændringer, der er sket i aktivitetskalenderen. (Hvis du synkroniserer til Googles kalender, skal du være lidt tålmodig. Der kan gå op til et døgn, inden Googles ’robot’ besøger siden og henter data til din kalender).

Hvis du kopierer linket til de personlige aktiviteter og skemaet, så det er kun dig, der kan få fat i dette unikke link. Kun hvis du selv giver det videre til andre, vil de kunne få adgang til dine aktiviteter i aktivitetskalenderen.

Sådan gør du med en iPhone

På en iPhone skal du klikke på linket til den kalender du ønsker at abonnere på. Herefter bliver du spurgt, om du ønsker at abonnere på kalenderen.

Bagefter kan du se, hvilke kalendere du abonnerer på i kalender-app’en.

Brug MobilIntra, hvis du ikke vil blande kalendere

Hvis du ikke er interesseret i at få blandet din private kalender sammen med SkoleIntras kalender, så kan du bruge MobilIntra til en hurtig adgang til kalenderen med dine aktiviteter på skolen.

Læs mere om at synkronisere din SkoleIntra-kalender med kalenderen på din mobil her.