Kategorier: Seneste nyt

Tak for et vellykket SkoleIntra-træf!


Posted on

Det var nogen spændte værter, der stod klar til at modtage deltagerne til årets SkoleIntra-træf mandag den 27. oktober. Og tilsvarende glade, da det hele blev pakket sammen torsdag den 30. oktober. Da havde godt 1.000 deltagere besøgt de to træf på Comwell i Kolding.

Lone Frank, Vincent Hendricks, Andreas Rasch-Christensen, Kjeld Fredens, Nicolai Moltke-Leth og Morten Sehested-Münster var blot nogen få af de mange oplægsholdere, der trak deltagere til fyldte sale. De praksisorienterede oplæg var yderst populære, og Ole Windeløvs oplæg om tips og tricks til den avancerede bruger måtte flyttes til Teatersalen for, at der kunne blive plads til alle.

Hvor går SkoleIntra hen?

Naturligvis kunne itslearnings internationale produktchef, John Arthur Berg også samle fulde huse to gange med sin præsentation ‘Hvor går SkoleIntra hen?’.  Her blev sløret løftet for, hvordan SkoleIntra kommer til at udvikle sig i fremtiden. Blandt andet blev et nyt brugerinterface og en demo-udgave af en app til ForældreIntra præsenteret.

Mandag og onsdag aften var der fælles løbetur for de løbeglade og efterfølgende blev Teatersalen fyldt til aftenarrangementerne. Michael Schøt underholdt på Undervisertræffet, mens Jonathan Spang fik latteren frem på Organisationstræffet.

Her finder du præsentationerne

Skolereformen blev nævnt mange gange, ligesom elevplaner, læringsmål og ledelse var varme emner. Du kan finde præsentationerne fra oplæggene under hver enkelt oplægs beskrivelse. Find oplæg og præsentationer i programmet her.

Billeder fra træffene

Se billeder fra Undervisertræffet her.

Se billeder fra Organisationstræffet her.

SkoleIntra-træffet afholdes næste gang  den 28. september – 1. oktober 2015. 

Vi åbner for tilmelding mandag den 5. januar 2015.

Vi ses!