Kategorier: Seneste nyt

Undervisere med fingeren på pulsen


Posted on

Vi har udvidet teamet af undervisere, som afholder kurser i SkoleIntra. I kan booke dem til skræddersyede kurser på jeres egen skole. I kan også møde dem på SkoleIntra-træffet. 

”Vi havde mange henvendelser, da vi i foråret søgte efter flere eksterne undervisere og har nu rekrutteret syv nye medarbejdere, der har deres daglige gang i skolen. Udover at være storbrugere af SkoleIntra i hverdagen, har de alle en solid undervisningserfaring, som vi glæder os til at gøre brug af og stille til rådighed”, fortæller supportchef Christopher Heideby, itslearning.

Tæt på den praktiske virkelighed

”Vi lægger vægt på at tilbyde kurser så tæt på den praktiske virkelighed som muligt. Vi har rekrutteret efter, at vores nye undervisere både er godt hjemme i SkoleIntras funktioner i bredden og desuden selv er fremme i skoene it-mæssigt. De nye undervisere vil naturligvis derfor også få indflydelse på, hvordan vore kurser tilrettelægges og udvikles i fremtiden, ” siger Christopher Heideby.

Underviserne, der dækker hele landet, står i spidsen for dels åbne kurser, dels skræddersyede lukkede kurser. De nye undervisere gennemgår nu et internt træningsforløb og vil senere køre ’tandem’ med de mere rutinerede kræfter, inden de ”slippes løs ”på egen hånd.

Hør mere på SkoleIntra-træffet

På SkoleIntra-træffet kan du møde disse nye undervisere (udover selvølgelig nogen af ‘de gamle’!) og høre deres oplæg:

Charlotte VengDen garvede undervisers tips og tricks til SkoleIntra

Anneli PedersenPå opdagelse bag Admin-knappen i SkoleIntra

Jesper Ihler-ByskovAlternativ Classroom Management

Michael JensenBevægelse i skolen – Hvordan og hvorfor? og De bedste værktøjer til klasseteamet

Thomas Moe: Skal jeg have gymnastiksko med i morgen?

Sådan får I en underviser ud til et lokalt kursus

Vi har en række åbne kurser planlagt i efteråret og flere kommer løbende til. Se kursuskalenderen her.

Kursuskoordinator Eva Jensen sidder klar, hvis I vil høre mere om jeres muligheder for at få en underviser ud og holde et skræddersyet kursus på jeres skole eller i jeres kommune målrettet efter netop jeres behov.

Eva Jensen kan kontaktes på tlf. 41 72 72 61eller [email protected].