Kategorier: Seneste nyt

Værd at vide om den seneste opdatering af ForældreIntra


Posted on

Kort før skolestart blev SkoleIntra opdateret. Det indebærer blandt andet, at ForældreIntra fremover kun findes i den nye version.

Det nye ForældreIntra er udviklet i samarbejde med forældre for at tilgodese deres behov for informationer. Det betyder bl.a. at alle opslag vises som en strøm på forsiden. Gamle opslag skal findes under ‘Arkiv’. Har I informationer, som altid skal være lettilgængelige, er det en god idé at samle dem via menuen ‘links’.

En anden nyhed er, at skolebestyrelsesmodulet er blevet tilgængeligt fra nyt ForældreIntra. De forældre i skolebestyrelsen, som skal have adgang til modulet finder det i menuen i øverste højre hjørne:

Vi har samlet en række andre spørgsmål og svar om betydningen af det nye ForældreIntra i denne FAQ.

Kom i dialog på Uservoice

SkoleIntra og de underliggende moduler er under stadig udvikling, og den nye opdatering er et skridt på vejen. Vi har oprettet et brugerforum i platformen Uservoice, hvor vi opfordrer alle brugere til at dele kommentarer, ønsker og forslag til fremtidige forbedringer af SkoleIntra. Her kan du også se, hvordan det går med de forslag, der er stillet og hvilke områder, der arbejdes på.

Se alle nyheder i den seneste opdatering

Du kan læse mere om opdateringen i denne beskrivelse af alle nyhederne.