Kategorier: Seneste nyt

Vi får nye kunder hver eneste dag…


Posted on

Det er ikke nogen hemmelighed, at Aula træder i kraft til august næste år og skal rulles ud på alle landets kommunale folkeskoler. Derfor tror rigtig mange, at SkoleIntra lukker, men det gør det altså ikke!

Vi har for nylig opgraderet vores samarbejdsplatform SkoleIntra og udvidet den med de mest anvendte pædagogiske værktøjer fra læringsplatformen itslearning. Vores samlede løsning er blevet taget rigtig godt imod ude på landets mange fri- og privatskoler, som flittigt benytter sig af de mange nye pædagogiske værktøjer og funktioner.

Ikke nok med, at vores nuværende kunder er glade for den opgraderede løsning – ja, så tiltrækker den faktisk også et væld af nye kunder.” – Christina, Key Account Manager hos itslearning.

Vi oplever i øjeblikket en stor efterspørgsel på vores opgraderede løsning, og derfor vil vi blot slå fast én gang for alle, at der stadig er rigtig mange skoler, der køber SkoleIntra! Faktisk får vi nye kunder hver eneste dag.

Det skyldes især, at vores opgraderede samarbejds- og læringsplatform er fuldt konkurrencedygtig i forhold til andre udbydere på markedet, både hvad angår pris og indhold. Faktisk er vi den eneste udbyder på det danske marked, der har samlet samarbejde, kommunikation og læring i én samlet løsning.

Vi har hele tiden fokus på at videreudvikle SkoleIntra, og derfor har vi et stort team af udviklere, designere og brugereksperter siddende, som hele tiden arbejder på at forbedre SkoleIntra – for at imødekomme fremtidens krav.

Derfor oplever vi også, at mange skoler gerne vil beholde SkoleIntra – også efter Aula er kommet. I vores opgraderede samarbejds- og læringsplatform får de nemlig mange af de funktioner og værktøjer, som ikke er inkluderet i Aula. Det glæder f.eks. ugeplaner, lektier, årsplaner, ledelsesdata, karakterindberetning, vikarstyring, klasselog og meget mere. Vi kommer dog også til at udvikle disse som widgets til Aula, men uanset hvad, så kommer vi til at indrette SkoleIntra, så det både kan bruges sammen med Aula og for sig selv.