Kategorier: Seneste nyt

Vi kan skræddersy børns forældrerelation i SkoleIntra


Posted on

Vi bliver ofte spurgt af forældrepar af sammen køn, om de kan få ændret deres barns forældrerelation til mor/mor eller far/far – og ja, det kan vi sagtens understøtte i SkoleIntra.

I SkoleIntra kan vi sagtens understøtte de ønskede familierelationer og det man skal gøre er, at henvende sig til skolens kontor og bede dem om at ændre ens familierelation i SkoleIntra. Det kan de nemlig selv udføre.

Skolens kontor skal gå ind under menupunktet Databaser –> Forældre –> Forældre og andre kontaktpersoner, og foretage de ønskede ændringer.

På de fleste skoler importeres oplysninger om forældre ved import fra elevadministrations-systemet, men de kan også manuelt tilføje, ændre eller slette oplysninger om kontakt-personer, og de kan manuelt sammenknytte voksne og børn ved at klikke på  ikonet.

Hver elev kan være tilknyttet et ubegrænset antal voksne. Relationen kan frit navngives. Som standard har man relationerne mor, far og tredje voksen, men der er mulighed for at indskrive andre betegnelser som f.eks mor/mor eller far/far.

Hvis skolens kontor har problemer med dette, så skal de kontakte vores support, som altid er behjælpelige med spørgsmål til brugen af SkoleIntra.