Kategorier: Seneste nyt

Vigtig information: Et samlet ForældreIntra fra august 2016


Posted on

Fra skolestart 2016 skal forældre ikke længere skifte mellem to forskellige brugergrænseflader til ForældreIntra. Fokus i udviklingen af det nye ForældreIntra er at gøre kommunikationen enklere mellem lærer og forældre, så den ikke findes spredt ud på mange forskellige funktioner.

I det nye ForældreIntra er det lettere for forældrene at få et overblik over kommunikationen for alle deres børn. Det bliver en fordel for både lærere og forældre.

Det centrale for ForældreIntra er god kommunikation mellem skole og forældre. Denne kommunikation foregår via en række kernefunktioner.

  • Beskeder
  • Opslagstavlen og nyheder
  • Ugeplan og lektier
  • Kalender og skema
  • Påmindelser

Der er også andre funktioner i ForældreIntra, men disse ovenfor er de vigigste for skole-hjem-samarbejdet. Vi bygger denne viden på undersøgelser og interviews, vi har lavet med både forældre og lærere.

Hvad er det nye ForældreIntra

De fleste forældre kender allerede det nye ForældreIntra. Det ser således ud:

Vi arbejder agilt i udviklingen af SkoleIntra. Det betyder, at vi løbende vil opdatere og forbedre ForældreIntra.

Hvad betyder det for mig som lærer og/eller administrator?

Det bliver generelt lettere for lærere og administratorer, når der skal arbejdes med ForældreIntra. ForældreIntra er mere enkelt og brugervenligt, og du skal ikke længere fx lave en forside til deFAQ’en, hvor disse punkter er uddybet, ligger her.n enkelte klasse. I stedet vil vi opfordre lærerne til at bruge opslagstavlen aktivt, da den har en central placering på forsiden af ForældreIntra.