SkoleIntra-dag

26. februar 2020 kl. 14-16 | Alte Post, Rathausstr. 2, 24937 Flensburg

SkoleIntra-dag
SkoleIntra-dag

26. februar 2020 kl. 14-16 | Alte Post, Rathausstr. 2, 24937 Flensburg

Slider

Program

Kom til vores gratis SkoleIntra-dag i Flensborg d. 4. februar 2020 kl. 14-16 og bliv opdateret på seneste nyt om SkoleIntra. Hør bl.a. oplæg om den overordnede plan for SkoleIntra og fremtidige produktplan. Der vil desuden være mulighed for direkte dialog med vores SkoleIntra-team samt at udveksle erfaringer med andre skoler.

Målgruppen for dagen er alle skolens medarbejdere samt medlemmer af skolebestyrelsen.

Post Thumbnail

14:00 – 14:30
Velkommen og SkoleIntras fremtid

Per Thorbøll byder velkommen til dagens arrangement og fortæller om den overordnede plan for SkoleIntra i de kommende år. I løbet af oplægget kommer han blandt andet ind på hvordan vi vil sikre brugerindflydelse, og relationerne til andre systemer, der er relevante for skolerne.

Per Thorbøll, Director of SkoleIntra

Post Thumbnail

14:45 – 15:15
Cloud integrationer

Christina Søndergaard viser integrationerne i læringsplatformen til Office 365 / Google G-Suite og hvordan det er integreret til SkoleIntra, herunder hvordan du kan drage nytte af dette i dit daglige arbejde – som lærer og som leder. Christina kommer også ind på rapporteringsmulighederne, der understøtter synliggørelse af elevernes progression til brug i det daglige arbejde og til evaluering, eksempelvis i skolehjem-samarbejdet.

Christina Søndergaard, Key Account Manager, SkoleIntra

Post Thumbnail

15:15 – 16:00
Input til SkoleIntras udvikling

Vi ønsker at blive ved med at være privatskolerne foretrukne samarbejdsplatform – hvordan synes du, vi gør dette bedst?

Per Thorbøll, Director, SkoleIntra, Christina Søndergaard, Key Account Manager, SkoleIntra, Hans Peter Loessl, Key Account Manager, SkoleIntra

Tilmeld dig