Philip Elberling

Profil

Philip Elberling - implementeringskonsulent hos itslearningPhilip Elberling har arbejdet med itslearning-platformen siden 2013, først som lærer og teamkoordinator, senere med udrulning og implementering på en lang række forskellige uddannelser i København. Philip arbejder i dag som implementerings- og læringskonsulent for itslearnings serviceteam i Danmark.

Oplæg: Den digitale metodefrihed

Mange lærere ”surfer” i dag rundt efter de bedste og sjoveste it-redskaber, digitale læremidler og forløb, der lige passer til den enkelte lærere – og dennes elever.

Ledelserne stiller ofte systemer til rådighed, uden at være alt for specifikke i kravene til anvendelsen, så lærerne stadigvæk beholder en stor grad er metodefrihed. De fleste vil gerne undgå et one-size-fit-all-system og er enige om, at det heller ikke findes.

Philip Elberling vil i dette oplæg pege på fordele og ulemper ved denne praksis og diskutere, hvor snitfladerne bør ligge, for både at tage et økonomisk hensyn, og samtidig det bedste hensyn til dem det hele handler om; eleverne!

Som implementeringskonsulent hjælper Philip Elberling dagligt forskellige skoler og uddannelsesorganisationer til at få succes med at udrulle læringsplatformen itslearning. Her har han gjort sig en masse erfaringer som du her kan få indblik i.

Philip Elberling har en baggrund som underviser – og uddannelseskonsulent, hvor han har testet, udviklet og undervist i forskellige didaktiske og administrative systemer.

Tilbage til SkoleIntra-træf 2019