Chat with us, powered by LiveChat
Deltag i SkoleIntras webinar

Se de nye
pædagogiske funktioner i SkoleIntra

Vil du som lærer spare tid på forberedelse, opnå øget engagement og øget trivsel hos dine elever så deltag i vores webinar den 19. september 2018 kl. 14.15-15.15

Se med, når vi gennemgår, hvordan du kan bruge de pædagogiske funktioner i SkoleIntra til at lave differentieret undervisning onsdag d. 19. september fra kl. 14.15-15.15.

Ud over vi gennemgår, hvordan du kan bygge et undervisningsforløb op i f.eks. Dansk på mellemtrin viser vi også, hvordan du opretter og administrere grupper af elever, som du ønsker, skal have opgaver med forskelligt indhold, sværhedsgrad eller læringsstile.

Vi viser også, hvordan du opretter et adaptivt forløb af opgaver, som sender eleverne ad forskellige veje alt efter, hvordan de klarer de forudgående opgave. Denne type adaptive forløb er et it-redskab, som vi har kaldt Læringssti, som man kan knytte til et undervisningsforløb.

NB! Dette webinar gennemgår ikke den administrative del af SkoleIntra, fordi der ikke er sket nogen ændringer. Vi viser dog, hvor du finder SkolenIntra Classic i den opdaterede udgave af SkoleIntra.

Tilmeld dig webinaret den 19. september 2018

Udfyld formularen nedenfor og deltag i vores webinar om SkoleIntras nyeste opdatering.